TikTok

TikTok

Belépésem TikTok-ra

2023. február 07. - telihold7

Ráírtam TikTok-on egy egyedül álló anyára (

https://www.tiktok.com/@adrienn_csomor888?is_from_webapp=1&sender_device=pc)

, hogy ezt szeretném az oldalán megosztani:

-------------------------------------------------------------------------------------

Egyedülálló anyaként az „Adriennből kiindulva” megtartanám a „sütök egy kis lángost” munkát, de a másodállást ejteném. Az etyeki kertes ház helyett a munkahelyem mellett bérelnék egy mini garzont, így nem kéne fával fűteni. Plusz egy picit tovább tudnék aludni, a reggelem meg azzal kezdődne, hogy na jó leugrok dolgozni. A kocsit, okos órát, meg hasonlókat eladnám. A „kényelmes” (de azért stresszes) autó helyett én inkább a biztonságosabb tömegközlekedést választanám, és mindjárt vezetnem se kéne. A papírok se jönnének a gyorshajtásról. Kutyát nem vettem volna, hanem madáretetőt tennék ki az ablakba. A gyerekkel a Balatonra mentem volna nyaralni, nem pedig Törökországba. Saját kert helyett a játszótérre vinném a többiekhez. Így füvet se kéne nyírnom. A lányomra sokkal több időm lenne. Persze, én is főznék a gyerekre. Szoktam is főzni. Ha olyankor valami kilöttyen egyből feltörlöm. Meg főzés alatt elmosom azokat az edényeket amik csak a főzéshez kellettek. Szerintem nagyon jó anya lennék, és imádkoznék, hogy Ő megtalálja elsőre az Igazit.

De férfinak születtem. 18 évesen az utcáról indultam úgy, hogy nem számíthattam senkire. Laktam padon, pincében, hajléktalan ellátóban, munkásszállón, munkahely szállóján. Fával mondjuk még nem fűtöttem, de nem is szeretném kipróbálni. Sokszor buktam vissza, és mászhattam fel újra. Majdnem mindig mindenhol férfiakkal laktam, és 95%-ban férfiakkal dolgoztam együtt. Jelenleg egy szobát bérlek albérletben ötöd magammal (férfiak), és van egy biztos munkahelyem. 24 évembe telt ugyan, de legalább eljutottam idáig. Dohányzom (általában elektromost, GLO), és még messze vagyok a leszokástól. Nem volt még normális kapcsolatom. Helyzeteim voltak. pl.: Munkahely tömegközlekedés vagy a „játszó a csapjánál várakozva”, de nálam 7 évente egyszer, ha van ilyen. Az is picit segített, hogy javult a férfi/nő aránytalanság a hajléktalanok között. Bár szerintem még a sötét fagyos jégkorszakban élő mamutoknak is több esélyük volt: https://ng.24.hu/tudomany/2017/11/04/kiderult-miert-him-a-megtalalt-gyapjas-mamut-maradvanyok-tobbsege/

Próbáltam netes társkeresést is. Volt belőle ez meg az, de nem tartom jónak. Nemrég felléptem a TikTok-ra, ami szerintem ilyesmire sokkal jobb, bár ezt se hiszem, hogy sokat fogom erre használni. Rengeteg szexi Miley Cyrus (Flowers) számával azonosulni tudó nő van itt, de mindegyik ugyan ott hibádzik. Hétfőn voltam bent az Ara-Parti R70 étterembe kíváncsiságból. Albimtól 20 percre van. Akár még beszélhettünk is volna, de ez élőben nekem nem menne, káromkodni meg már nem akarok. Nem is éreztem ott jól magam, mert nem ilyen helyekre szoktam járni. Nekem marad a piaci néni olcsó lángososa, és kész.

Persze, ha lettek volna szülők akire támaszkodhattam volna, minden máshogy lenne. De mint minden férfinak, nekem is volt egy édesanyám. Kis koromban még nagyon szexi volt. Független tudott lenni az apámtól és az ő családjától. Aztán ahogy nőttem fel, egyre rosszabbul mentek a dolgok. 18 éves koromra pont feléltük a lakást is.

https://www.youtube.com/watch?v=gVApHM6T50k

-------------------------------------------------------------------------------------

A megosztásból nem lett semmi, aztán csak cseteltünk. Persze ment az udvarlás:

https://youtu.be/h8DLofLM7No

https://youtu.be/D2KE2a5qo0g

https://youtu.be/xY7qN_R8Oys

https://youtu.be/ln9IwBDOTMo

de nem úgy ahogy Adrienn állítja.

Aztán bekattant, valahonnan megszerezte a címem, és online osztogatja a népnek. Így már kaptam fenyegetést is. Az épület mögött a rendőrség, annyira azért nem félek. Ő is személy szerint megfenyegetett. Felhívott. (én nem hívtam, csak cseteltem Vele.) Mondta, hogyha még egyszer beteszem a lábam az étterembe, akkor kitapossa a belem. Hát én meg erre betettem a lábam, hogy akkor ide a panaszkönyvvel. Biztonságiak kiraktak. Nem tehették volna, ez a törvény:

https://bkik.hu/hu/szolgaltatasok/tudastar/vasarlok-konyve

Úgyhogy holnap megint megyek be elkérni a vásárlói könyvet. Próbálom úgy csinálni, hogy senki ne sérüljön meg, de azért nem ígérek biztosat... :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belepesemtiktokra.blog.hu/api/trackback/id/tr2418043798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása